Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل دهکده تفریحی توریستی گنجنامه، گفت: فرصت همدان نسبت به استان‌های همسایه برای جذب گردشگر بیشتر است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان؛ مدیرعامل دهکده تفریحی توریستی گنجنامه در همایش گرامیداشت هفته روابط عمومی با عنوان این مطلب گفت : همدان پایلوت گردشگری غرب کشور به مثابه یک فرصت ارزشمند است ، فرصتی که ما از آن بهره کافی را نمیبریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید ترابیان گفت : روابط عمومی ها میتوانند به عنوان حلقه اتصال بین ارگان های استان همدان با استان های دیگر معرف ظرفیت ها و داشته های ارزشمند همدان باشند . باید توجه داشته باشیم که  هیچ استانی در غرب کشور همچون همدان موقعیت خاصی در گردشگری ندارد ، فرصت برای همدان نزدیکی ما به پایتخت است که میتواند گردشگران متعدد را به استان راهی کند .

وی عنوان کرد : همدان قبلا به عنوان مقصد گردشگری نبود اما الان استان  مقصد گردشگری است چرا که خروجی برنامه ریزی های سالهای اخیر موجب شد همدان بتواند به یک مقصد 5 روزه برای گردشگران تبدیل شود.

ترابیان افزود : اتفاق خوب برای همدان این است که اینجا یک  استان صنعتی نشده است و خوشبختانه توانسته است  جایگاه خود در حوزه گردشگری را حفظ کند اما  اتفاق بد این است که نتوانستیم در همدان توسعه گردشگری را محقق کنیم .

ترابیان افزود : امروز، فعالان حوزه گردشگری، از راهنمای تور، تا سرمایه‌گذار در بخش‌های اقامتی، خانه‌های بومگردی، هتل‌ها، اقامتگاه‌های رسمی و حتی غیر رسمی، بخش حمل‌و‌نقل در گردشگری، پذیرایی و خوراک و مراکز خرید و ... همه که در روزگار کرونا آسیب وحشتناکی را متحمل شدند، امید به آغازی دیگرگونه دارند. آغازی که بتواند هم خمودگی را از تن مردم و مجموعه‌های گردشگری برهاند و هم سروشکلی موزون به اقتصاد نیمه‌جان گردشگری ببخشد.

گفتنی است ، حالا که شرایط کرونا با تزریق واکسیناسیون در کشور و جهان، در حال کنترل است (حتی با وجود سویه‌های جدید مثل اومیکرون) می‌شود امید فراوان داشت که در سال آینده و در بخش گردشگری اتفاقات خوشایندی صورت بپذیرد.

در این شرایط تازه، دهکده تفریحی، توریستی، فرهنگی و ورزشی گنجنامه هم به عنوان منطقه نمونه گردشگری و قطب گردشگری غرب کشور، می‌تواند از شرایط جدیدی که در کشور اتفاق می افتد، نتایج خوبی دریافت کند؛ به بیان دیگر، شهر و استان همدان در سال آینده با حجم قابل توجهی از گردشگر مواجه خواهد شد.

این حجم گسترده، شرایط اقتصادی و فرهنگی جدیدی را در همدان رقم خواهد زد، استان همدان به دلیلی نزدیکی به پایتخت، داشتن مسیر دسترسی امن و استاندارد، آب‌و‌هوای مطبوع، طبیعت بکر و زیبا، آثار تاریخی و ... مقصد اصلی گردشگری غرب کشور به حساب می‌آید، درواقع گردشگرانی که علاقمند به سفر در مسیر استان‌های غربی هستند، و مقصد کردستان، کرمانشاه، ایلام و ... را در نظر دارند، بعید است که نخست از همدان بازدید نکنند، بعد از مراجعه به همدان هم، آرامگاه بوعلی، باباطاهر، گنجنامه و علیصدر مکان‌هایی است که گردشگران به طور قطع از آن بازدید خواهند کرد.

این مراجعه‌ی گسترده‌ی گردشگران، شرایط تازه‌ای را برای دهکده تفریحی، توریستی، فرهنگی و ورزشی گنجنامه رقم خواهد زد، که به آمادگی نیاز دارد. اقامت و پذیرایی از گردشگر، آن هم در حجم قابل توجهی که پس از کنترل کرونا صورت خواهد پذیرفت کار بسیار دشواری است، اما با توجه به تجربیاتی که در مجموعه دهکده گنجنامه اندوخته و ذخیره شده، ساماندهی این شرایط کار دشواری نخواهد بود.

امکانات اقامت کوهستانی در دهکده، تفریح و استفاده از طبیعت بکر دامنه الوند، بازی‌های مهیج و تفریحاتی که در منطقه غرب کم‌نظیر است، از سورتمه‌ریلی گرفته تا بانجی جامپینگ و ... تجربه‌هایی برای گردشگر در فضای آزاد و مفرح، رقم خواهد زد، که نام همدان با خاطرات خوب همیشه در ذهنش تداعی شود.

در پایان ذکر این نکته ضروری‌ست که تلاش دهکده گنجنامه برای حفظ نیروی انسانی، رعایت حقوق کارمندان و تامین امنیت شغلی در دوران کرونا، در مقایسه با سایر شرکت‌های گردشگری استان و کشور که به تعطیلی کشیده شدند، کار بزرگی بود که با رونق دوباره اقتصاد این مجموعه، ان‌شاءا...اتفاقات بهتری پیش روی دهکده قرار گیرد.

انتهای پیام

حسین بحیرایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان هفته روابط عمومی دهکده تفریحی غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان تا اواسط هفته آینده
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان 
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • هوای همدان تا شنبه بارانی است
  • سامانه بارشی تا شنبه میهمان همدان ها