Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسین قراباغی ظهر امروز در نشست خبری کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با اشاره به اهمیت کار رسانه‌ها اظهار کرد: در قرآن کریم به «قلم» قسم یاد می‌شود و چقدر ارزشمند است که این قلم در چارچوب و موضوعات مختلف جامعه بدون هیچ ملاحظه‌ای و در راستای توسعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در هشت سال فعالیتم در شورای شهر سعی کرده‌ام آنچه دغدغه مردم بوده را پیگیری کنم گفت: متاسفانه گاهی تنگ‌نظری‌ها وجود دارد و جلوی اتفاقات مهم را می‌گیرند.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه در این مدت سعی کردیم وضعیت نظارتی شورا را ساماندهی کنیم و توانستیم مدیریت مالی و اصلاح فرایندهای مالی را با کمک دوستان انجام دهیم گفت: نظارت بر حسابرسی شهرداری که باید توسط شورا انجام می‌شد و نیاز به تخصص داشت پیگیری شد که امیدواریم کار ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه سه سال پیش بر اساس احساس نیاز وارد حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری شدم تا اقداماتی صورت گیرد هرچند برخی در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری شعار دادند و سنگ‌اندازی‌هایی هم بود عنوان کرد:‌ بیکاری دغدغه همه خانواده‌هاست که با توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذار می‌توان در این زمینه قدم‌های محکمی برداشت.

 همدان در توسعه گردشگری از شهرهای استان جا مانده است

قراباغی با اشاره به اینکه توسعه شهر با ورود سرمایه‌گذار امکان‌پذیر است که با سنگ‌اندازی نمی‌گذارند که خوشبختانه در قسمت‌هایی توانستیم ورود کنیم و این تابو را بشکنیم افزود: متاسفانه همدان در توسعه گردشگری حتی از شهرهای استان نیز جا مانده است.

وی گفت: شهر همدان به عنوان مرکز استان مشکلات زیادی دارد در صورتی که در برخی شهرها در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری ورود کردند و اثرات خوبی به همراه داشته است.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه دغدغه حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری را باید از شورا و پارلمان شهری و خانه خود افراد جست که قبلا اعتقادی به این موضوع نبود اما اخیرا روی ریل قرار گرفته است گفت: گردشگری می‌تواند در توسعه قرار گیرد تا هویت شهر را معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه یک‌هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی در استان وجود دارد که بسیاری از آنها متعلق به شهر همدان است اما در معرفی آن ضعف داشتیم افزود:‌ با برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌های مختلف نیز خیلی نتوانستیم به خوبی در این زمینه ورود کنیم.

قراباغی با بیان اینکه تاکنون نتوانسته‌ایم تپه هگمتانه آن هم با آن قدمت بالا را معرفی کنیم گفت:‌ آثار تاریخی همدان مانند قنات قاسم آباد قدمت بالایی دارد اما به ثبت جهانی آن توجه نداشتیم در حالی که برخی استانها آثار تاریخی خود را با وجود قدمت نه چندان بالا ثبت کردند.

وی ضمن بیان سخن مدیرکل سازمان جهانی گردشگری مبنی بر اینکه «در حوزه ثبت جهانی آثار همدان ظلم شده است»، گریزی به تفاهمنامه گردشگری غرب کشور زد و آن را کار بزرگی دانست و افزود: معرفی ۸ هزار اثر ارزشمند تاریخی کار کمی نیست و باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.

سریالی در خور برای معرفی شهر همدان ساخته شود

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به لزوم ساخت سریالی در خور برای معرفی همدان گفت: همایش‌های زیادی در معرفی شهر همدان برگزار کردیم اما شاید به اندازه یک سریال اثرگذار نبوده است بنابراین نیاز است در همدان سریالی مانند «نون خ» ساخته شود.

وی با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۰ یک میلیارد تومان برای این منظور اختصاص یافته تا بتوانیم همدان را آن طور که باید معرفی کنیم افزود:‌ توسعه زیرساخت‌های گردشگری نظیر رایگان کردن عوارض ساخت هتل از اقدامات بزرگی بوده که راستای گردشگری انجام شده است.

قراباغی با اشاره به پیاده‌راه‌سازی همدان در مسیر توجه به گردشگری  و پیش‌بینی کدهای بودجه‌ای در پروژه‌های سرمایه‌گذاری گفت: جانمایی بوستان اکباتان و معرفی ۲۴۰ هکتار زمین به عنوان پارک فرامنطقه‌ای کار آسانی نیست که شورا و شهرداری ورود کرد تا سرمایه‌گذاران جذب شوند، حال باید مطالبه صورت گیرد تا شاهد اتفاق مهمی در این زمینه باشیم.

ضرورت توجه به نماسازی شهر همدان 

وی به پیگیری ساخت بوستان‌ها و از جمله بوستان صد هکتاری ولایت اشاره کرد و افزود: در نماسازی شهر همدان خوب ورود نکردیم  تا آن طور که باید شهر همدان را معرفی کنیم.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر لزوم رفع موانع جذب سرمایه‌گذار گفت: در خصوص هتل ندیمی که از آن به نام لکه سیاه پیشانی همدان نام بردم بیش از ۳۰ جلسه برگزار کردیم و خواستیم هر خواسته ای دارند را اجابت کنیم اما سرمایه‌گذار خود پای کار نیامد.

وی افزود: به توسعه زیرساخت‌های گردشگری توجه خاصی داشتیم و به همین دلیل موضوع آزادراه مد نظر بوده و زیرساخت خوبی در فرودگاه نیز انجام شده است.

قراباغی با بیان اینکه در خصوص خرید هواپیما برای همدان ورود کردیم چون سال ۸۵  این شهر دو فروند هواپیما داشت که حتی استان‌های همجوار نداشتند گفت: مشکل امروز فرودگاه همدان پای پروازی است که در این زمینه قدم‌هایی برداشتیم و بودجه‌هایی اختصاص یافت که امیدواریم محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه ریلی همدان افزود: اجلاس بین‌المللی ۲۰۱۸ در همدان برگزار شد که اتفاق کمی نبود اما بعد راحت از کنار آن رد شدیم و متاسفانه کرونا هم به این موضوع دامن زد.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه تفاهم نامه گردشگری تاریخ و تمدن در اجلاس ۲۰۲۰ منعقد شد تا بتوانیم کاری انجام دهیم و این مهم نیاز به ورود جدی دارد گفت: پروژه بزرگ احداث شهرک باغ‌ویلا در همدان با ۷۲ هزار میلیارد سرمایه‌گذاری خارجی مصوب شد که امیدواریم اتفاق بیافتد.

وی با اشاره به اینکه ساماندهی خانه مسافرها معضل بزرگی بود و هست که ورود پیدا کردیم افزود: کانکس راهنمای گردشگری را برای این منظور آوردیم که غیر از اصفهان، همدان شهری بود که آن را انجام داد.

قراباغی با بیان اینکه مدیریت گردشگری در شهرداری وجود نداشت که خوشبختانه طی پیگیری‌ها دو سال پیش انجام شد؛ به تشکیل دبیرخانه خواهرخواندگی‌ها اشاره کرد و گفت: خواهرخواندگی با شهر بم انجام شده و دو هفته پیش خواهرخواندگی شهر بخاری ازبکستان نیز پیگیری شد.

وی با اشاره به اینکه ۸۵ سوئیت گردشگری در همدان آماده است که کرونا اجازه افتتاح آن را نداده است خاطرنشان کرد: این اقدام می‌تواند یک‌هزار نفر شغل ایجاد کند.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه در خصوص گردشگری هرجا که توانستیم ورود کردیم و شرکت در نمایشگاه‌های گردشگری حتی در کشورهای همسایه از جمله موضوعات مورد توجه بوده است افزود: برگزاری جشنواره های مختلف در حوزه های گردشگری نیز مورد توجه بود.

نامگذاری خیابانی به نام خوراک همدان

وی به ایجاد کمیته گردشگری خوراک ایران و تشکیل دبیرخانه آن اشاره کرد و گفت: به دنبال این هستیم خیابانی را با نام «غذای همدان» نامگذاری کنیم و معرفی غذای همدان را به این طریق انجام دهیم.

قراباغی با اشاره به اینکه با شهر لالجین تفاهمنامه برگزار کردیم تا گردشگران خود را به سمت همدان هدایت کنند افزود: اخیرا پیگیری کردیم تا مسیر واقعی گنجنامه که جزو انفال است و غصب شده و می‌تواند بهترین تفرجگاه همدان باشد، برگردد.

وی تأکید کرد: مسیر گردشگری و تفریحی کنار رودخانه گنجنامه توسط باغداران و مردم غصب شده که بارها آقای رئیسی؛ رئیس سابق قوه قضائیه گفتند اینها انفال است و باید به مردم برگردد که به دنبال این جریان هستیم.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان خاطرنشان کرد: اداره آب در خصوص مطالعه آب آنجا یک سال است ما را سرکار گذاشته است، باید کار به خوبی پیش برود که بنده به عنوان شهروند نیز بعدا موضوع را پیگیری خواهم کرد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری مذهبی بارها جلسه برگزار کرده‌ایم چرا که همدان ظرفیت خوبی دارد افزود: اینکه بتوانیم اربعین حسینی ۲۰ میلیون گردشگر  را در مسیر کربلا، حداقل اسکان کوچکی در همدان بدهیم کار بزرگی خواهد بود.

قراباغی با بیان اینکه در این خصوص از اداره اوقاف کمک خواسته‌ایم و امیدوارم این موضوع پیگیری شود چراکه دو بقعه امامزاده کوه و شاهزاده حسین(ع) ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری مذهبی دارند گفت: خرید ابنیه واجد ارزش مانند عمارت جنانی و مسافرخانه آبادانی‌ها در بودجه ۱۴۰۰ جزو اولویت است و بحث تهاتر نیز مطرح است.

وی با تاکید به اینکه شهرداری باید در این زمینه ورود کند و شده سالی در مورد یکی از بناها باشد چرا که توسط بخش خصوصی از بین می‌رود عنوان کرد: متاسفانه چون جذابیتی برای بخش خصوصی ایجاد نشده، همه منافع را در تخریب بناها می‌دانند.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به موضوع تشکیل ستاد برندسازی گفت: باید برند و نشانه‌ای داشته باشیم که نتوانستیم همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا معرفی خوبی از شهر همدان شود.

وی با اشاره به اینکه در تخصیص بودجه ۱۴۰۰ برخی پروژه‌ها نظیر پل شهید همدانی که آبروی همدان است، اهمیت زیادی داشته افزود: خرید بناهای واجد ارزش نیز در اولویت بودجه امسال است.

قراباغی در پاسخ به اینکه چرا جداره‌سازی پیاده راه بوعلی و اکباتان ناقص انجام شده است گفت: ابتدا بودجه را کامل کنیم هم در شهرداری منطقه یک و هم ۴، مشکل داشتیم، اینکه در بودجه سال ۹۹ با تعرفه عوارض خواستیم مردم را وارد کنیم و تشویقی باشد تا اصناف در خصوص جداره سازی املاک خود، قدم بردارند.

مافیا در توریسم سلامت

وی در خصوص سوال خبرنگاران نسبت به توسعه توریسم سلامت افزود: اقداماتی انجام شده اما  متاسفانه بنگاه‌هایی درست کرده‌اند و موانع مافیا وجود دارد و موضوع کرونا نیز آن را کند کرده اما پیگیری‌هایی بوده تا کار خوبی صورت گیرد.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر همدان پاسخ به اینکه چقدر کمیسیون‌های مختلف شورا با هم هماهنگ کار انجام می‌دهند، چرا که می‌بینیم مثلا در حوزه پیاده‌راه سازی اکباتان مسائل فرهنگی مغفول مانده است گفت: سلایق مختلف است و نمی‌خواهم بگویم همه کمیسیون‌ها هم هماهنگ بودند اما تلاش‌هایی صورت گرفته است.

دستگاه‌های متولی برای ساماندهی پیاده‌راه اکباتان ورود کنند

وی ادامه داد: در خصوص خیابان اکباتان نیز قبول دارم، اتفاقاتی می‌افتد که باید پیوست‌هایی باشد اما متاسفانه در خصوص پیاده‌راه‌ها پیوست‌ها خوب اجرا نمی‌شود، اگر پیوست‌های پیاده‌راه‌های همدان خوب اجرا می‌شد برخی اتفاقات رخ نمی‌داد.

قراباغی گفت: مشکلات اقتصادی که برای برخی از کسبه‌ها وجود آمد، مشکلات فرهنگی که قبلا بود و در حال حاضر هم وجود دارد، دیده می‌شود و برای اینها نیاز است دستگاه‌های متولی ورود کنند.

وی اضافه کرد: شورا و شهرداری زیرساخت‌ها را آماده می‌کند و دستگاه‌های متولی نیز باید ورود کنند تا پیوست‌های مرتبط کار انجام دهند.

رئیس کمیسیون گردشگری و سرمایه گذاری شورای شهر همدان بیان کرد: در خصوص شورای ششم معتقدم هر همدانی اگر دلش برای شهر می‌سوزد نباید از مسائل گردشگری عبور کند، هر کسی باید برای هویت خود تلاش کند که البته با  اعضای شورای ششم در خصوص مسائل گردشگری صحبت کردم ورود خوبی داشتند.

وی با بیان اینکه این چهار سال فرصت طلایی است و خیلی زود دیر می‌شود اظهار کرد: باید در این مدت کارهای مهمی انجام داد و امیدوارم این شورا خیلی راحت از مسائل گردشگری عبور نکند.

قراباغی در پاسخ به اینکه چرا در دوره ششم انتخابات شورا ورود نکردید؟ گفت: معتقدم چهار سال کافی است تا هر کسی بتواند کار انجام دهد، قبلا هم گفته بودم چهار سال خواهم بود اما اتفاقاتی افتاد و هشت سال شد و دیگر بنا به اعتقاد نخواستم باشم.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان گردشگری جذب سرمایه گذار توسعه گردشگری حوزه گردشگری معرفی کنیم انجام شده پیاده راه پیوست ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، عطا حسن پور در جلسه شورای عشایری بروجرد و با حضور صمیمی عشایر این منطقه و فرماندار بروجرد برگزار شد؛ اظهار داشت: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می توان به درامدزایی در این حوزه و حوزه های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

وی افزود: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه این زمینه از گردشگری را دارند، مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ رو است با توجه به روحیه مهمان نوازی و زندگی اصیلی که این افراد دارند می تواند از جاذبه های زیادی برای گردشگران برخوردار باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار داشت: توسعه گردشگری عشایری می تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان تحصیل کرده عشایری می توانند در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز کنند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم شود.

حسن پور در پایان گفت : در گردشگری عشایری، گردشگر به دنبال این است در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی افراد علاقمند ما مجوز راه اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارائه می دهیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902023

دیگر خبرها

  • گردشگری ایران در مسیر جاده ابریشم
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟