Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@05:27:57 GMT

حریم رودخانه‌ها رفع تصرف شود

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۸۰۲۱

حریم رودخانه‌ها رفع تصرف شود

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان؛ حسین قراباغی صبح امروز در نطق پیش از دستور چهاردهمین صحن شورا با اشاره به طرح احیای رودخانه‌های همدا اظهار کرد: با توجه به اینکه بستر و حریم رودخانه گنجنامه به‌عنوان یک مسیر تفریحی و گردشگری، حدود چهار کیلومتر است؛ مردم و گردشگران در صورت آزادسازی بستر و حریم این رودخانه سود می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آزادسازی بستر و حریم رودخانه گنجنامه، گنجینه‌ای برای شهر همدان است که در صورت اجرای طرح، نقطه قوت گردشگری استان خواهد بود؛ از این‌رو انتظار می‌رود این اقدام مورد توجه مدیریت‌ شهری قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به پیگیری‌ یک سال و نیم این کمیسیون به‌ منظور آزادسازی بستر و حریم رودخانه گنجنامه افزود: با توجه به اینکه تمام مردم توان خریداری باغ‌های ۵ میلیاردی عباس‌آباد و گنجنامه را ندارند؛ تنها راه‌حل استفاده مردم از مسیرهای خدادادی گنج‌نامه و عباس‌آباد به‌عنوان انفال عمومی، آزاد سازی حریم رودخانه‌های این مسیر است که باید در اختیار همگان قرار گیرد.

وی با اشاره به تأکیدات دادستان همدان مبنی بر آزادسازی حریم این مسیرهای گردشگری، اظهار کرد: با توجه به اینکه مجری مطالعات این طرح، دانشگاه بوعلی سیناست؛ اما باید مطالعات توسط آب منطقه‌ای صورت بگیرد تا محدود بستر و حریم آن مسیر به‌منظور بازگشایی مشخص شود.

قراباغی با اشاره به اینکه اکثر حریم رودخانه‌های گنجنامه مورد تصرف باغداران قرار گرفته و حتی برخی در محدوده بستر هم دیوارکشی داشته‌اند ادامه داد: در صورت آزادسازی بستر و حریم رودخانه گنج‌نامه، شهرداری همدان وعده است که به صورت طبیعی نسبت به بازسازی محیط آن اقدام خواهد کرد.

وی ضمن قدردانی از دادستان همدان به‎منظور ورود جدی برای و آزادسازی بستر و حریم رودخانه گنجنامه، گفت: با همت دادستان، جهاد کشاورزی استان، شورای شهر و شهرداری همدان موانع بازگشایی این مسیر گردشگری برطرف خواهد شد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه به زودی جلسه این کمیسیون تخصصی با حضور دادستان، آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی و شهرداری به‌منظور تعیین‌تکلیف آزادسازی بستر و حریم رودخانه گنجنامه برگزار خواهد شد گفت: آب منطقه‌ای استان در این زمینه قصور کرده است؛ زیرا ظبق قانون باید بر اساس نظر و طرح این مجموعه، محدوده بستر و حریم مشخص و آزادسازی شود.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اقتصاد آزادسازی حریم رودخانه رئیس کمیسیون اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی نیشابور، از قلع وقمع ۱۰ مورد دیوارگذاری و آزادسازی ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی خبر داد.

شهاب جهانداری ۱۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس وظیفه ذاتی این مدیریت و در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی و بازدیدهای میدانی همکاران تشخیص، علیرغم اخطارهای داده شده به واحدهای مزبور اما هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است.

وی با اشاره به اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین‌هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بودند، تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان به داخل شده و افراد در داخل زمین‌ها مشغول ویلا سازی می‌شوند، تمامی این دیوارکشی تخریب شد.

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی نیشابور بیان کرد: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارگذاری به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک باب استخر به مساحت ۵۰ مترمکعب و معدوم‌سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده‌سازی و قطعه‌بندی شد و در این رابطه مقدار ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

جهانداری تصریح کرد: علی‌رغم تذکرها و اخطارهای مکرر به شهروندان در نشریات، رسانه‌های عمومی و پیام رسان‌ها جهت استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی و باغ، متأسفانه عده‌ای سودجو باعث ضرر و زیان به افراد خریدار می‌شوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازمه از ادارات و مراجع ذی‌ربط، سبب خسارت و خسران به خود می‌گردند.

همچنین مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در مجموع از قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان با حضور یگان حافظان انفال و حقوق بیت‌المال با محوریت اداره امور اراضی جهاد کشاورزی، در معیت نیروهای کلانتری ۱۲ به‌عنوان نماینده دادستانی، به حکم تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی خبر داد.

علی مبارکی افزود: کشاورزی حفظ و اساس استقلال کشور، محور توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی جامعه بوده و زمین‌های کشاورزی به عنوان بستر تولید غذا، مهمترین رکن تداوم حیات انسان‌ها و امانتی برای تمام نسل‌ها است.

وی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، مأموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده نمایند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد: ایجاد بنا و تأسیسات، خاک‌برداری و خاک‌ریزی، گودبرداری، پی‌کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه‌کنی و خشک‌کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه‌سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می‌شود و کشاورزان عزیز باید توجه نمایند که تمامی موارد ذکر شده مصادیق جرم محسوب شده و با قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

این مقام مسئول از آحاد مردم به‌ ویژه روستاییان پرتلاش درخواست کرد از هرگونه احداث بنا یا دیوارکشی اراضی زارعی و باغی خودداری کنند و حتماً قبل از هرگونه اقدامی، استعلام لازم را از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، مراتب را از طریق سامانه ۱۳۱ از خطوط ثابت گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • (ویدئو) نجات و آزادسازی یک پرنده توسط یک هوادار فوتبال